Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Milans stora förlustaffär - anfallare lämnar permanent

Sillybloggen

Milan värvade sommaren 2017 portugisiske anfallaren André Silva, 24, från Porto. Anfallaren fick det dock inte riktigt att lyfta under sin första säsong i klubben med två mål på 24 ligamatcher, tio totalt på 40 matcher och blev i stället under 2018/2019 utlånad till Sevilla. Även förra sommaren gick han på lån, men då till Eintracht Frankfurt, och nu stannar han i den tyska klubben. 

Milan meddelar att Silva lämnar klubben permanent för spel i Eintracht Frankfurt. Kontraktet sträcker sig till sommaren 2023, skriver den tyska klubben på sin hemsida.

Enligt tyska tidningen Bild är övergångssumman på nio miljoner euro, drygt 93 miljoner kronor, vilket innebär att Silva nu är en förlustaffär för Milan. Den italienska klubben betalade nämligen, enligt tidningen, runt 393 miljoner kronor för att köpa loss anfallaren 2017.

Silva stod under förra säsongen för 16 mål och fem assist på 38 matcher med Frankfurt. På cv:t har han även 16 mål på 35 A-landskamper med Portugals landslag. Senast han kom till spel var under det senaste landslagsuppehållet mot Kroatien i Nations League, då han gjorde mål i Portugals seger.

Annons
Publicerad 2020-09-11 07:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto