Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Barcelona för samtal med anfallsstjärna

Sillybloggen

Lyons nederländske anfallare Memphis Depay, 26, imponerade under förra säsongen med 15 mål och två assist på 22 matcher och är så här långt i år noterad för tre mål på en ligamatch i Frankrike. 26-åringen anslöt vintern 2017 efter en misslyckad sejour i Manchester United och är nu möjligen redo för att ta ett steg till en av de största klubbarna i världen igen.

Barcelona rapporteras dessutom följa spelaren, och nyligen uttalade sig Lyons sportchef Juninho om att det kan bli svårt att få behålla spelaren i sommar.

– Det jag upplever med Memphis är att det kommer att bli svårt (att få behålla honom). Det är min känsla efter att ha pratat med honom, sa Juninho tidigare i veckan till RMC Sport.

Nu uppger även The Guardian-journalisten Fabrizio Romano att Barcelona fortsatt jobbar på att komma överens med Depay om de personliga villkoren, men att den spanska storklubben ännu inte presenterat ett bud på spelaren för Lyon. Barcelona uppges även tidigare ha haft kontakt med Arsenal gällande Pierre-Emerick Aubameyang, men efter besked från Arsenal om att Aubameyang vill förlänga med London-klubben, så vill Barcelona-tränaren Ronald Koeman i stället ha Depay.

Annons

Depay är till viss del fostrad i PSV Eindhoven, har kontrakt med Lyon till sommaren 2021 och är bland annat noterad för 19 mål på 53 A-landskamper med Nederländerna.

Publicerad 2020-09-11 08:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto