Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: West Ham vill riva Wilsheres kontrakt

Sillybloggen

Tidigare Arsenal-mittfältaren Jack Wilshere, som under hela sin karriär haft stora skadeproblem, anslöt sommaren 2018 till West Ham. Den engelske mittfältaren har dock fortsatt att ha skadebekymmer och gjorde under sin första säsong i klubben åtta matcher i Premier League, samtidigt som det under förra säsongen bara blev ett mål på tio matcher totalt med klubben.

Nu uppger därför engelska tidningen Daily Mail att West Ham vill bryta 28-åringens avtal med klubben, som sträcker sig till sommaren 2021. Detta med anledning av mittfältarens återkommande skadeproblem och på grund av spelarens höga lön på runt 100 000 pund i veckan, drygt 1,1 miljoner kronor. Parterna diskuterar, enligt tidningen, just nu frågan och Wilshere rapporteras vara helt med på att det kan vara rätt väg att gå att gå skilda vägar.

West Ham hoppades, enligt Daily Mail, till en början på att kunna sälja Wilshere i sommar, men det har dock så här långt inte kommit in några bud, och därmed vill man i stället bryta kontraktet. Ytterligare en anledning till att man vill det är också att man vill frigöra medel till nyförvärv.

Annons

Wilshere är till viss del fostrad i Arsenal och tillhörde klubbens A-lag mellan 2008 och 2018. Han har även gjort två mål på 34 A-landskamper med Englands landslag.

Publicerad 2020-09-11 08:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto