POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Robin Olsen kan lånas ut till Championship-klubb

Säsongen blev troligtvis inte vad svenska landslagsmålvakten Robin Olsen hade hoppats på. Utlånad från Roma till Cagliari i Serie A där svensken de första matcherna fick ta plats mellan stolparna men när Alessio Cragno kom tillbaka efter skada placerades Olsen på bänken resten av säsongen.

30-åringen har tre år på kontraktet med Roma och under landslagssamlingen fick Olsen frågan om hur han ser på framtiden.

– Det är en bra fråga. Jag fokuserar på landslaget nu när jag är här. Det återstår att se vad som händer, sa han och fortsatte:

– Det har varit mycket skriverier om mig i både vinterfönster och i sommarfönster. Det är något som jag har vant mig vid och det stör mig inte. Det som sägs mellan mig och klubben och mellan min agent och klubben är det jag vet som gäller. Sedan vad som skrivs lägger jag inte energi på. Jag vet hur snacket går.

Nu uppger Football Italia, som i sin tur hänvisar till tv-kanalen Sportitalia, att Olsen kan bli utlånad till Championship-klubben Watford. Det hela verkar däremot hänga om på Olsen är redo att ta ett kliv ner på klubbrankingen. Sajten skriver även att ett eventuellt lån skulle innehålla en köpoption som måste utnyttjas om Watford går upp till Premier League.

I Watford spelar även landslagsspelaren Ken Sema. Robin Olsens kontrakt med Roma går ut sista juni 2023.

Publicerad 2020-09-12 kl 00:26

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto