Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Union bekräftar - Andersson på väg att lämna: "Finns en transferförfrågan"

Sillybloggen

Union Berlins svenske landslagsanfallare Sebastian Andersson, 29, har under en längre tid rapporterats vara aktuell för ett klubbyte i sommar. Bland annat har det ryktats om klubbar som Brighton & Hove Albion, Valencia, Schalke 04, Villarreal, Newcastle och Lille, samtidigt som Fotbollskanalen även tidigare har berättat att Celtic planerade att lägga ett bud på svensken.

I lördags rapporterade dock Aftonbladet att Köln möter Union Berlins prislapp på 65 miljoner kronor för att få in svensken. Andersson var samtidigt inte med i Union Berlins cupmatch i går, och nu bekräftar tränaren Urs Fischer att anledningen till det var att svensken är på väg bort från klubben.

– Det finns en transferförfrågan, säger han enligt tyska tidningen B.Z.

Andersson imponerade under förra säsongen med tolv mål på 33 matcher i Bundesliga och har kontrakt med Union Berlin till sommaren 2022. Köln slutade förra säsongen på 14:e-plats i den tyska högstaligan, medan Union Berlin kom på elfteplats i ligaspelet.

Annons
Publicerad 2020-09-13 10:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto