Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Union bekräftar - Andersson på väg att lämna: "Finns en transferförfrågan"

30v

Union Berlins svenske landslagsanfallare Sebastian Andersson, 29, har under en längre tid rapporterats vara aktuell för ett klubbyte i sommar. Bland annat har det ryktats om klubbar som Brighton & Hove Albion, Valencia, Schalke 04, Villarreal, Newcastle och Lille, samtidigt som Fotbollskanalen även tidigare har berättat att Celtic planerade att lägga ett bud på svensken.

ANNONS

I lördags rapporterade dock Aftonbladet att Köln möter Union Berlins prislapp på 65 miljoner kronor för att få in svensken. Andersson var samtidigt inte med i Union Berlins cupmatch i går, och nu bekräftar tränaren Urs Fischer att anledningen till det var att svensken är på väg bort från klubben.

– Det finns en transferförfrågan, säger han enligt tyska tidningen B.Z.

Andersson imponerade under förra säsongen med tolv mål på 33 matcher i Bundesliga och har kontrakt med Union Berlin till sommaren 2022. Köln slutade förra säsongen på 14:e-plats i den tyska högstaligan, medan Union Berlin kom på elfteplats i ligaspelet.

Publicerad 2020-09-13 kl 10:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto