Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Liverpool kan låna ut anfallare till konkurrent

Sillybloggen

Liverpools anfallstalang Rhian Brewster, 20, blev under förra vårsäsongen utlånad till Swansea City för att få mer speltid i Championship och stod då för tio mål på 20 matcher i den engelska andraligan. I helgen var han i stället utanför Liverpools matchtrupp i premiärsegern mot Leeds United i Premier League, samtidigt som det också rapporterats om att han kan lånas ut igen över den här säsongen. Tidigare har både Aston Villa och Rangers uppgetts vilja låna anfallaren.

Nu rapporterar engelska tidningen The Sheffield Star att även Sheffield United vill låna anfallaren över den här säsongen. Den engelska klubbens manager Chris Wilder rapporteras dessutom i helgen ha fört samtal med Liverpool om ämnet, då han även uppges ha presenterat ett “detaljerat utvecklingsprogram” för anfallaren.

Brewster lämnade under 2015 Chelseas akademi för spel i Liverpools akademi, men har ännu inte fått göra debut i Premier League.

Annons
Publicerad 2020-09-14 18:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto