POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5d

Uppgifter: Vidals övergång klar närmaste timmarna - lämnar Barcelona

Barcelonas chilenske mittfältare Arturo Vidal, 33, anslöt sommaren 2018 från Bayern München och har varit med och vunnit en ligatitel och en supercuptitel med den spanska storklubben. Förra säsongen fick han dock variera starter med inhopp och blev totalt noterad för åtta mål och tre assist på 43 framträdanden i alla turneringar. Under senaste tiden har han därför kopplats ihop med en övergång till italienska storklubben Inter.

Italienska tidningen La Gazzetta dello Sport rapporterade även nyligen att Vidal kommit överens med Inter om en flytt till klubben, men att han vid tidpunkten också behövde komma överens med Barcelona för att bryta parternas gemensamma avtal. Just nu har han kontrakt till sommaren 2021.

Nu verkar det vara löst.

Trovärdige journalisten Fabrizio Romano, som bland annat arbetar för den engelska tidningen The Guardian, rapporterar nämligen att affären är så gott som klar och att Vidal snart kommer att befinna sig i Italien. Affären förväntas, enligt uppgifterna, slutföras inom de närmaste timmarna.

Vidal har tidigare en bakgrund med spel i Bayern München, Juventus och Bayer Leverkusen i Europa. I Juventus hade han Inters tränare Antonio Conte som tränare. Därmed ser de två nu ut att återförenas i Italien igen.

Publicerad 2020-09-15 kl 00:04

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto