POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Tottenham snuvar United på vänsterbacken

Manchester United har i några veckor förhandlat med Real Madrid om vänsterbacken Sergio Reguilon. Spelaren har man inte haft några problem att övertyga, då han enligt flertalet medier varit överens med United om de personliga avtalen, men att komma överens med Real har varit knepigare.

Den spanska storklubben uppges vilja ha 30 miljoner euro (312 miljoner kronor) för vänsterbacken, samt ha en återköpsklausul i avtalet, och det har fått affären att gå långsamt då United inte gått med på återköpsklausulen.

Istället har Tottenham nu gått in i jakten på Reguilon, accepterat att betala övergångssumman och att ha en återköpsklausul inkluderad i avtalet, samt att man nått en överenskommelse med spelaren, enligt The Guardian-journalisten Fabrizio Romano. Romano fortsätter med att säga att allt som återstår nu är att pappersarbetet ska bli påskrivet.

Publicerad 2020-09-16 kl 10:36

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto