POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2d

Uppgifter: Parma intresserat av Olsen

Det är ännu aningen oklart var landslagsmålvakten Robin Olsen kommer att spela den kommande säsongen. Utlånad från Roma till Cagliari i Serie A där svensken de första matcherna fick ta plats mellan stolparna men när Alessio Cragno kom tillbaka efter skada placerades Olsen på bänken resten av säsongen.

Kontraktet med Roma sträcker sig ytterligare tre år och under landslagssamlingen fick Olsen frågan om framtiden.

– Det är en bra fråga. Jag fokuserar på landslaget nu när jag är här. Det återstår att se vad som händer, sa han och fortsatte:

– Det har varit mycket skriverier om mig i både vinterfönster och i sommarfönster. Det är något som jag har vant mig vid och det stör mig inte. Det som sägs mellan mig och klubben och mellan min agent och klubben är det jag vet som gäller. Sedan vad som skrivs lägger jag inte energi på. Jag vet hur snacket går.

Calciomercato infogar en ny klubb som är intresserad av Robin Olsen. Nämligen Parma. Klubben ska ha gjort en förfrågan. Intresse fanns också i januari.

Watford har annars uppgetts intresserade av den svenske Romamålvakten.

Publicerad 2020-09-17 kl 08:19

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto