POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Här anländer Bale - Spurs på väg att dubbelvärva från Real

Gareth Bale har återvänt till London. Allt tyder på att Real Madrid-stjärnan kommer att lånas ut till sin tidigare klubb Tottenham och på fredagens morgonen rullade walesaren in till klubbens anläggning för att slutföra affären. Bale spelade i Tottenham mellan 2007 och 2013 och dominerade då stort – vilket ledde till att Real öppnade plånboken.

Dessutom ser Spurs ut att värva ytterligare en spelare från Real Madrid – Sergio Reguilon. Enligt journalisten Fabrizio Romano som bland annat skriver för ansedda The Guardian, är lånet av Bale och köpet av Reguilon nu i hamn och allt väntas bli officiellt inom en snar framtid. Vänsterbacken Reguilon rapporteras kosta en bit över 300 miljoner för Tottenham.

Publicerad 2020-09-18 kl 11:42

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto