Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Sirius-mittfältaren bekräftar Djurgårds-intresse: "Det har jag hört"

5v

Elias Andersson har varit en tongivande spelare när Sirius imponerat i årets allsvenska. Mittfältaren har spelat 18 matcher och bidragit med fyra mål och en assist. Resultatet av hans starka insatser har blivit att andra klubbar har fått upp ögonen för 24-åringen, vars kontrakt går ut efter säsongen.

Enligt uppgifter till FotbollDirekt, ska Djurgården vara intresserat av mittfältaren och det ska finnas kontakter mellan stockholmarna och Anderssons representanter. FD:s källor menar på att det finns en hel del som talar för en övergång till Djurgården i vinter.

Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf sägs vilja återförenas med Andersson. Det var nämligen Djurgårdens tränarduo som värvade Andersson till Sirius 2017, och nu bekräftar mittfältaren intresset.

– Det var ju lite snack om det förra året också. Jag vet ju vad Kim och Tolle spelar för fotboll och det var de som värvade mig till Sirius för att de gillade mina kvaliteter och tyckte att jag passade spelsättet. Att det finns intresse har jag också hört, säger Andersson till FotbollDirekt.

Andersson säger att dock att det inte finns något kontraktserbjudande till hans vetskap, och att fokuset just nu ligger på säsongen – inte vad som händer efteråt.

– Det finns inte något (kontraktserbjudande från Dif) vad jag vet.

– Jag har haft en liten dialog med Ola (Andersson, sportchef) men inte fått något klart besked mer än att de vill förlänga. Att förlänga med Sirius är absolut inte uteslutet. Samtidigt är jag på väg att bli Bosman och då har man kanske chansen att få något från en större klubb. Jag får ta mig en riktig funderare med agent och familj och så får vi se vad Sirius säger också, säger Andersson till FotbollDirekt.

Publicerad 2020-09-19 kl 16:09

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto