Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Sky: Milan vill värva från Fulham

5v

Milan vill, enligt italienska Sky, värva Fulhams mittfältare André-Frank Zambo Anguissa, 24. Zambo Anguissa anslöt sommaren 2018 till den engelska klubben och var under förra säsongen utlånad till Villarreal, även om han fortsatt har avtal med Fulham till sommaren 2023. Uppgifterna gör även gällande att Fulham är villigt att lyssna på erbjudanden.

Zambo Anguissa är i år noterad för en assist på två matcher i Premier League. Dessutom kom han till spel i Fulhams ligacupmöte med Ipswich i förra veckan. Tidigare i karriären har han även, bland annat representerat Marseille.

Enligt Sky har även Milan, under senaste tiden, varit på jakt efter Arsenals Lucas Torreira, precis som Chelseas Tiemoue Bakayoko, men möjligen är den italienska storklubben nu främst ute efter att värva Fulhams 24-årige mittfältare.

Publicerad 2020-09-21 kl 13:34

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto