Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Juventus värvar Morata - efter Dzeko-affärens dödläge

5v

Juventus har under flera veckors tid ryktats vara på väg att värva Romas bosniske anfallare Edin Dzeko. Problemet har varit att Roma velat lösa Napolis Arek Milik som ersättare innan man släpper taget om Dzeko. Det har nu tagit för lång tid och har fått Juventus att byta fokus till annan anfallare – Atletico Madrids Álvaro Morata.

Morata tillbringade två säsonger i Juventus mellan 2014 och 2016, innan tidigare klubben Real Madrid nyttjade sig av en återköpsklausul som fanns i spanjorens kontrakt. Sedan han lämnade Juventus har Morata spelat för Real Madrid, Chelsea och senast Atletico Madrid.

Men nu ser han ut att återvända till Juventus. The Guardian-journalisten Fabrizio Romano skriver att Juventus och Atletico Madrid är överens om 27-åringen, som under tisdagen kommer att flyga till Turin för att genomgå läkarundersökning och skriva på sitt Juventus-kontrakt.

Enligt Romano kommer Luis Suárez att ersätta Morata i Atletico Madrid. Den uruguayanske anfallare har även han ryktats till Juventus i sommar, men nu skriver på för Atletico.

Publicerad 2020-09-21 kl 17:40

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto