Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Palace budar på Liverpools anfallstalang

Sillybloggen

Liverpools anfallstalang Rhian Brewster, 20, har under senaste tiden kopplats ihop med utlåningar till Aston Villa och Sheffield United för att få kontinuerligt med speltid under den här säsongen.

Nu rapporterar även Sky Sports att Crystal Palace har lagt ett bud på 19 miljoner pund, plus sex miljoner pund i olika bonusar för att få in anfallaren. Det kan innebära en total övergångssumma på runt 284 miljoner kronor. Liverpool uppges även, vid en affär med Palace, ha möjlighet att köpa tillbaka anfallaren för 37 miljoner pund, drygt 420 miljoner kronor i framtiden.

Enligt Sky Sports finns det dock stor konkurrens om att få in Brewster. Utöver Aston Villa och Sheffield United är även ytterligare fyra Premier League-klubbar intresserade av anfallaren.

Brewster är fostrad i Chelsea, men anslöt sommaren 2015 till Liverpools akademi. Under vårsäsongen i år var han utlånad till Swansea City och stod då för tio mål på 20 framträdanden i Championship. I år är han inte noterad för någon match med Liverpool i Premier League.

Annons
Publicerad 2020-09-21 13:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto