Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Arsenal budar på succémittfältare

Sillybloggen

Arsenal har under en längre tid rapporterats vara intresserat av att värva Lyons franske mittfältsstjärna Houssem Aouar, 22, som tidigare i år var en stor del i lagets framgång i Champions League, då Lyon tog sig till semifinal i turneringen. Men Lyons frispråkige president Jean-Michel Aulas uttalade sig dock också nyligen om att inget konkret bud kommit in till klubben.

– Det verkar som om man (Arsenal) antingen inte har råd eller inte är intresserat av Houssem, som är vår bästa spelare, sa Aulas nyligen enligt Goal.com.

Nu rapporterar i sin tur Telefoot att Arsenal har lagt ett konkret bud på den franske talangen. Detta efter att ha fått in pengar efter försäljningen av reservmålvakten Emiliano Martinez till Aston Villa.

Aouar är fostrad i Lyon och har kontrakt till sommaren 2023. I höst är han noterad för två ligamatcher och förra säsongen stod han för nio mål och tio assist på 41 matcher. Han har även gjort fyra mål på 14 matcher med Frankrikes U21-landslag. Ännu har han dock inte fått representera Frankrikes A-landslag.

Annons
Publicerad 2020-09-25 19:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto