POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Aubameyang: "Därför nobbade jag Barcelona"

Pierre-Emerick Aubameyang förlängde nyligen sitt kontrakt med Arsenal efter många om och men. Han skrev på ett treårskontrakt och valde att stanna, trots bud från många klubbar – bland annat FC Barcelona.

– Det fanns flera bud, särskilt från Barça, men också andra klubbar, säger han till Canal Football Club och fortsätter:

– Min prioritering var att stanna av två skäl: för det första tränaren, Mikel Arteta, för vi talade en hel del under “lockdown”, som de säger här, vi var hemma och pratade flera gånger och han övertygade mig, särskilt i termer av projektet.

– Naturligtvis, för det andra, är den kärlek som jag får från fansen och människorna i klubben. Sedan jag kom hit har jag behandlats som en av deras egna, och eftersom jag är en av deras egna kommer jag att stanna här, det är så enkelt, säger lagkaptenen.

Publicerad 2020-09-27 kl 23:32

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto