Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

BP-talang intresserar Serie A-klubbar – sportchefen: ”Rest till Italien”

Sillybloggen

Brommapojkarnas 18-årige talang Elmando Gjini har rest till Italien för att provspela med Serie A-klubben Genoa. Det avslöjar Brommapojkarnas sportchef Peter Kisfaludy till FotbollDirekt, samtidigt som han bekräftar att storklubben Napoli även är intresserad av Gjini.

– Jag kan bekräfta att det stämmer. Han har alltså rest till Genoa för ett provspel och så har Napoli också visat intresse, säger Kisfaludy till FotbollDirekt och fortsätter:

– Han har ju varit i Bologna tidigare och är uppsökt av en italiensk agent och har blivit aktuell på det viset. Men när han inte fick A-lagskontrakt där så kom han hem igen.

Den 18-årige mittbacken har bara hunnit göra en tävlingsmatch med BP:s A-lag, tidigare i år i svenska cupen. Han har även medverkat i flertalet träningsmatcher. Men debut i ligaspelet, det har det inte hunnit bli. En av anledningarna till det har enligt Kisfaludy varit att mittbacken varit i omskolning till defensiv mittfältare.

Annons

Vanligtvis brukar Stockholmsklubbarna AIK, Djurgården och Hammarby vara snabba att hugga på BP-talanger, men i detta fall har de inte hört av sig.

– Nej, faktiskt ingenting från någon av dessa, säger Kisfaludy till FotbollDirekt.

Publicerad 2020-09-28 16:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto