Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Juventus ger Arsenal konkurrens om Lyon-stjärnan

Sillybloggen
Napoli - Atalanta
Napoli
Atalanta
STREAMA PÅ LÖRDAG
Genoa - Frosinone
Genoa
Frosinone
STREAMA PÅ LÖRDAG
Torino - Monza
Torino
Monza
STREAMA PÅ LÖRDAG
Fotbollslördag Europa: Lazio - Juventus
Lazio
Juventus
STREAMA PÅ LÖRDAG
Fiorentina - Milan
Fiorentina
Milan
STREAMA PÅ LÖRDAG

Arsenal har jagat Lyons stjärnspelare Houssem Aouar under ett par veckors tid utan att ha kommit överens med Lyon om en prislapp. Nu, har London-klubben fått konkurrens om Aouar av den italienska mästaren Juventus.

Enligt franska RMC Sport ska representanter från Juventus ha kontaktat Lyon under måndagen för att höra om 22-åringens tillgänglighet och hur mycket Lyon vill ha för sin offensiva mittfältare.

Juventus ska inte ha lagt något bud för Aouar än, men ses som en seriös konkurrent till Arsenal om fransmannens signatur. Arsenal, i sin tur, ska enligt RMC haft två bud nekade på Aouar. Det första på 36 miljoner euro (380 miljoner kronor) och det andra på 38 miljoner euro (400 miljoner kronor).

Lyon-presidenten, Jean-Michel Aulas, har enligt RMC även satt ett ultimatum. Har ingen överenskommelse skett med någon klubb om Aouar innan fredag, så kommer Aouar att stanna i Lyon. 22-åringen har kontrakt med Lyon till 2023.

Annons
Publicerad 2020-09-30 09:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto