Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Chiesa närmre Juventus-flytt

Sillybloggen

Federico Chiesa har varit en av Serie A:s mest omskrivna spelare i sommar.

För det mesta har det ryktats om en Milan-flytt för 22-åringen, men då Milan är på väg att presentera norske Jens Petter Hauge har det mer eller mindre stängt dörren för en Milan-flytt för Chiesa.

Nu rapporterar italienska medier om att Juventus är intresserade av Fiorentina-yttern – men det råder olika åsikter om hur nära Chiesa egentligen är Juventus.

Gianluca Di Marzio säger, å ena sidan, att förhandlingar är igång men att parterna inte ens är nära att nå en överenskommelse i nuläget. Men Gazzetta dello Sport-journalisten Alfredo Pedullà rapporterar, å andra sidan, att Fiorentina har accepterat betalningsplanen som Juventus har föreslagit. Den betalningsplanen ska enligt Pedullà innebära ett betalt lån om tio till tolv miljoner euro (105-125 miljoner kronor) med skyldighet att köpa loss Chiesa efter låneavtalets slut för 50 miljoner euro (525 miljoner kronor).

Annons

Det som återstår, enligt Pedullà, är förhandlingarna om i hur många delbetalningar Juventus ska betala de 50 miljoner euro när de köper loss 22-åringen.

Publicerad 2020-10-01 10:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto