Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: United jagar Atalantas stortalang

Manchester United jagar förstärkningar innan transferfönstrets deadline den 5 oktober. Det har ryktats mycket om Borussia Dortmunds Jadon Sancho och Barcelonas Ousmane Dembélé – men nu har ett nytt forwardsnamn dykt upp.

Enligt Samuel Lockhurst på den lokala Manchester-tidningen Manchester Evening News, jagar United Atalantas 18-årige ivorianske talang Amad Traorè. Enligt Lockhurst finns det en försiktig optimism i United-lägret om att lyckas med ett avtal innan deadline – men det är inte enkelt. Traorè har inte gjort några landskamper för Elfenbenskusten och det kan därav det bli svårt att erhålla ett brittiskt arbetstillstånd för honom. Det är dock möjligt att 18-åringen kvalificerar sig för ett italienskt pass då han flyttat till Italien vid en tidig ålder.

ANNONS

Traorè är en 18-årig högerytter som imponerats stort i Atalantas primavera lag (U18-lag). Ivorianen har ännu inte startat några matcher för Atalantas a-lag, men stod för tre inhopp under förra säsongen. Lockhurst skriver dock att han inte kommer att vara billig, trots sina begränsade a-lagsminuter.

En av anledningarna till varför United försöker lösa en affär för Traorè nu är, enligt Lockhurst, för att man vill passa på innan det kommer nya kriterier för att värva 18- till 21-åringar i samband med Brexit och uttåget ur EU.

Publicerad 2020-10-01 kl 12:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto