Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: PSG med nytt bud - vill låna Tottenham-stjärna

Tottenhams engelske stjärna Dele Alli, 24, har under inledningen av den här säsongen fått ont om speltid. Mittfältaren kom till spel i ligapremiären mot Everton, men har sedan varit utanför lagets matchtrupp i de senaste två ligamatcherna, precis som i ligacupen mot Chelsea. I stället har han endast kommit till spel i lagets två senaste kvalmatcher till gruppspelet i Europa League, och gjorde dessutom ett av London-klubbens mål i torsdagens 7-2-seger mot Maccabi Haifa i play off-rundan.

Tottenham-tränaren José Mourinho har tidigare uttalat sig om att Alli varit utanför lagets matchtrupp på grund av konkurrens i truppen, och sa även nyligen att han tror att Alli blir kvar i klubben, åtminstone fram till nästa transferfönster i januari 2021.

ANNONS

Men trots det uppges Paris Saint-Germain fortsatt vara intresserat av att låna spelaren. Engelska tidningen The Guardian uppgav så sent som i torsdags att Tottenham nobbat ett lånebud på 1,6 miljoner euro, drygt 17 miljoner kronor från PSG. Men nu gör PSG ett nytt försök.

Enligt tv-kanalen Téléfoot har PSG höjt sitt bud, för att låna spelaren, till fyra miljoner euro, drygt 42 miljoner kronor utan en köpoption. Ännu är det oklart hur Tottenham ställer sig till det.

Alli har under senaste säsongerna varit en nyckelspelare i Tottenham och stod bland annat under förra säsongen för nio mål och sex assist på 38 framträdanden. Alli har även avtal med Tottenham till sommaren 2024.

Publicerad 2020-10-02 kl 10:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto