Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: El Shaarawy aktuell för comeback i europeisk fotboll

Sillybloggen

Stephan El Shaarawy, 27, verkar vara på väg tillbaka till europeisk fotboll. Enligt italienska Sky har 27-åringen nu fått tillåtelse av sin kinesiska klubb, Shanghai Shenhua, att lämna klubben på lån till åtminstone januari månad. Det kan dock även, enligt uppgifterna, bli ett förlängt lån till EM nästa sommar, även om han fortsatt har kontrakt med den kinesiska klubben till sommaren 2022.

Tidigare har det rapporterats om intresse från Arsenal, Atlético Madrid, Paris Saint-Germain och Roma, men enligt italienske journalisten Gianluca Di Marzio är främst Arsenal, PSG och Atlético intresserade, samtidigt som anfallaren dock helst själv uppges vilja återvända till Roma.

El Shaarawy lämnade sommaren 2019 just Roma för spel i Shanghai Shenhua. Tidigare har han även en bakgrund med spel i bland annat Milan, Genoa och Monaco. 27-åringen har även gjort fyra mål på 25 A-landskamper med Italiens landslag.

Annons
Publicerad 2020-10-04 15:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto