Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kalmar FF testar tidigare Milan-anfallare

Sillybloggen

Kalmar FF gav på måndagen besked om att föreningen testar anfallarna Patrick Sylva, 19, och Juvenal Agnero, 21, under en veckas tid. Anfallsspelarna anlände på måndagen till Smålandsklubben för totalt en veckas provspel.

– Under normala år tar vi in provspelare och tittar närmre på dem i samband med U21-matcher och träning innan vi gör en utvärdering. I år finns ingen U21-serie och vi har valt att använda denna perioden under landslagsuppehållet till detta. Ett av kraven vi har när det gäller provspel för spelare, som inte är scoutade av oss själva eller vårt nätverk, är att inga kostnader ska uppstå för föreningen kopplat till resor eller under deras tid på plats, säger KFF-sportchefen Jörgen Petersson i en kommentar på klubbens hemsida.

Sylva tillhörde senast estniska laget Paide, medan Agnero senast kommer från spel i schweiziska laget Rapid Lugano. Han har även en bakgrund i Milans akademi.

Annons
Publicerad 2020-10-05 15:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto