Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Klart: Degerfors stormar mot allsvenskan - men nu lämnar mittfältare klubben

Degerfors toppar superettan och är på väg mot spel i allsvenskan. Senast klubben spelade i allsvenskan var 1997 och snart kan flera år av väntan vara över. En som dock inte kommer att vara med och få fira en eventuell uppflyttning är den nigerianske mittfältaren Joel Daniel, 21.

Degerfors meddelar nu att spelaren har valt att avsluta sitt kontrakt i förtid och lämna föreningen. Detta efter tre säsonger i klubben och totalt 15 seriematcher.

– Joel kom till mig för att diskutera möjligheten att bryta kontraktet och åka hem tidigare. Han hade ett utgående avtal och var skadad, så vi kände att om han ville åka hem fanns det ingen anledning att stoppa honom under de få veckor som återstod. Jag sa att han skulle fundera några timmar till för att verkligen känna sig säker men han kom tillbaka nästan direkt och sa att han ville hem. Allt gick snabbt och avtalet är brutet från och med idag. Han flyger till Nigeria nu under eftermiddagen, säger sportchefen Patrik Werner i en kommentar på föreningens hemsida och fortsätter:

ANNONS

– Vi hade förhoppningar på att han kanske skulle bli en startspelare under de här åren. Laget har blivit bättre och då har han inte riktigt lyckats slå sig in även om han själv också blivit bättre och bättre. Han har haft en bra tid här men blev inte ordinarie. Joel har hela tiden uppträtt professionellt och varit duktig på alla sätt. Det är bara för oss att tacka för hans insatser och önska honom lycka till.

Daniel stod i år för ett framträdanden i superettan.

Publicerad 2020-10-08 kl 15:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto