Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Pogbas eventuella flytt till Real hänger på tränarikonen

Sillybloggen

Manchester Uniteds offensive mittfältare Paul Pogba, 27, anslöt till klubben under sommaren 2016 från italienska storklubben Juventus. Under sommaren har det ryktats om att Pogba har tröttnat på sejouren i den engelska klubben samtidigt som han flörtat rejält med Real Madrid.

– Varenda fotbollsspelare skulle vilja spela för Real Madrid. Det kanske är en dröm, men de vill. För mig är det en dröm, så varför inte en dag. Men som jag sagt tidigare, jag är i Manchester och jag älskar min klubb, sa Pogba tidigare till ESPN.

Nu rapporterar spanska tidningen Marca att Reals tränare Zinedine Zidane fortfarande vill värva Pogba till klubben.

Marca skriver att en eventuell värvning hänger på att Zidane blir kvar i klubben de kommande åren samt att en nära relation med Pogbas agent, Mino Raiola, hålls. Detta då Real Madrid vill värva norrmannen Erling Braut Haaland – som även han har Raiola som agent.

Annons

Pogba har kontrakt med Manchester United till juni 2021, men har option att förlänga på ytterligare ett år, men det finns en hållhake.

Publicerad 2020-10-12 17:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto