Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Alaba kan lämna gratis för italiensk storklubb

David Alaba, 28, har under en längre tid förhandlat med Bayern München om ett nytt kontrakt, men ännu är parterna inte överens. Österrikarens kontrakt går ut nästa sommar och därmed kan han då lämna gratis för flytt till en annan klubb.

Nu uppger Sport Mediaset att Juventus är i långt gångna förhandlingar med representanter för försvararen. Uppgifterna gör också gällande att en överenskommelse är på plats och att spelaren därmed kan ansluta gratis nästa sommar, även om det också är möjligt med en affär i januari.

Alaba är den här säsongen noterad för en assist på tre matcher. 28-åringen anslöt under sommaren 2018 till Bayern Münchens akademi. Spelaren var under vårsäsongen 2011 utlånad till Hoffenheim, men har utöver det varit Bayern trogen.

ANNONS
Publicerad 2020-10-13 kl 07:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto