Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Barcelona nära ter Stegen-förlängning – som kan göra comeback i ”El Clásico”

Sillybloggen

Den spanska tidningen Sport skriver att Barcelona-målvakten Marc-André ter Stegen nära att förlänga med klubben fram till 2025.

Barcelona har genom presidenten Josep Maria Bartomeu förhandlat med ter Stegens agent i flera månader, skriver tidningen, i en långdragen process eftersom tyskens inledande krav var alldeles för höga för Barcelona. Men nu har parterna förhandlat i flera månaders tid och kommit nära en överenskommelse som båda är nöjda med – och som innebär att ter Stegen blir en av klubbens bäst betalda spelare.

Bartomeu hoppas att förlängningen ska vara påskriven redan nästa vecka. Barcelona-presidenten har jobbat extra hårt på denna förhandling för att den ska vara klar innan klubbens presidentvalet 2021, i fall han inte skulle få förnyat förtroende.

Annons

Dessutom skriver Sport att ter Stegen är aktuell för comeback från sin knäskada och både klubben och spelaren hoppas på att han vaktar stolparna i “El Clásico” mot Real Madrid den 24 oktober.

Publicerad 2020-10-13 13:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto