Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Keane aktuell som tränare för United-ikonernas League Two-klubb

League Two-klubben Salford City har ett minst sagt stjärnspäckat ägandeskap. United-ikonerna David Beckham, Paul Scholes, Gary Neville, Phil Neville, och Nicky Butt är alla delägare i klubben, som är belägen i Manchester-området.

Men det har inte gått så bra som ägarna hade velat för Salford under säsongsstarten. Under de inledande fem League Two-omgångarna har man bara plockat fem poäng på fem matcher, genom två segrar och tre oavgjorda matcher. Därför fick huvudtränaren Graham Alexander sparken under söndagen och United-ikonen Paul Scholes utsågs till tillfällig huvudtränare.

De som ansetts vara mest aktuella för att ta över tränaruppdraget på heltid har varit Warren Joyce, som idag tränar Salfords utvecklingslag, och tidigare Wigan-tränaren Paul Cook. Men, nu har ytterligare ett namn blivit aktuellt och det är ännu en United-ikon – Roy Keane.

ANNONS

Keane fotograferades med Gary Neville och Paul Scholes under Salfords 2-2-match mot Tranmere Rovers under lördagen och uppges enligt Daily Mirror ha vuxit fram som en av favoriterna att ta över klubben.

Keane har tidigare tränat Sunderland och Ipswich, samt varit assisterande tränare för det irländska landslaget mellan 2013 och 2018 under Martin O’Neill, men jobbar idag som expert för tv-kanalen Sky Sports.

Publicerad 2020-10-13 kl 10:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto