Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Tottenham väntas försöka värva Inter-back igen - efter att ha misslyckats i somras

Sillybloggen

José Mourinho var ute efter att förstärka sin backlinje under det nyss stängda transferfönstret med Inters mittback Milan Skriniar. Dock lyckades Tottenham inte nå en överenskommelse med Inter, då Milanoklubben krävde 60 miljoner euro (620 miljoner kronor) för den slovakiske landslagsbacken.

Nu uppger The Guardian-journalisten Fabrizio Romano att Inter förväntar sig att Tottenham kommer återvända för att försöka värva 25-åringen under vinterfönstret. Men, man kommer få det minst lika svårt då Inter enligt Romano inte kommer att släppa på sitt krav om 60 miljoner euro för Skriniar.

Innan Antonio Contes tillträde som Inter-tränare 2019 byggde Inters tidigare tränare, Luciano Spalletti, försvaret kring Skriniar. Men 25-åringen håller inte måttet in en trebackslinje enligt Conte och därför ses han inte längre som oåtkomlig – utan kan säljas till rätt pris.

Annons
Publicerad 2020-10-14 17:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto