Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Norrköping nära att sälja Almqvist - för 35 miljoner

Pontus Almqvist har fått sitt genombrott under året i IFK Norrköping. Den 21-årige anfallaren/yttern har under säsongen fått betydligt mer speltid och också tackat för förtroendet genom att göra fem mål i ligan. Även i det svenska U21-landslaget har Almqvist levererat och bland annat gjorde han två mål i EM-kvalmötet med Italien nyligen.

Nu rapporterar Aftonbladet att Norrköping fått ett bud på 35 miljoner kronor på Almqvist och att anfallaren är ”nära att lämna”. Tidningen skriver att Almqvist redan genomfört läkarundersökningen hos en rysk klubb och att mycket talar för en flytt.

Expressen uppger att klubben i fråga är Rostov.

ANNONS

IFK Norrköping har tidigare gjort stora affärer med ryska klubbar, bland annat såldes Jordan Larsson till Spartak Moskva förra sommaren – och året innan dess genomförde Peking sin hittills största affär då Arnor Sigurdsson såldes för runt 50 miljoner kronor till CSKA Moskva.

Fotbollskanalen har sökt Pontus Almqvist samt Norrköpings ordförande Peter Hunt för en kommentar.

Publicerad 2020-10-15 kl 13:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto