Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Rysk klubb köper loss Gigovic - så mycket får HIF

Helsingborgs IF:s mittfältstalang Armin Gigovic, 18, har under en längre tid kopplats ihop med en flytt utomlands. Tidigare har det främst rapporterats om intresse från Belgien och Italien, men nu verkar det i stället bli en flytt till Ryssland.

Expressen uppger att HIF säljer talangen till ryska laget Rostov för runt 30 miljoner kronor. Rostov är just nu placerat på sjundeplats i den ryska högstaligan och i klubben spelar sedan tidigare även svenske mittbacken Dennis Hadzikadunic, som dock valt att representera Bosnien och Hercegovinas A-landslag.

Tidigare under tisdagen rapporterade även Aftonbladet att IFK Norrköping fått ett bud på 35 miljoner kronor på anfallaren Pontus Almqvist och att anfallaren är ”nära att lämna” för en rysk klubb. Enligt Expressen är klubben i fråga just Rostov.

ANNONS

Gigovic gjorde i fjol allsvensk debut och är i år noterad för ett mål på 20 seriematcher.

Publicerad 2020-10-15 kl 15:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto