Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Serie A-succén jagar Haksabanovic

Sillybloggen

Sead Haksabanovic gjorde sådan succé under 2019 med sina sex mål och åtta assister för Norrköping så att Peking spenderade stort för att knyta till sig 21-åringen permanent från West Ham.

Under 2020 har Haksabanovic stått för fem mål och sju assister på 22 matcher – och det är inte bara i Sverige hans fortsatta succé har uppmärksammats.

Under onsdagskvällen skriver FotbollDirekt att flera internationella storklubbar nu är intresserade av Haksabanovic och ska vara beredda att buda på honom. Klubbarna som enligt FotbollDirekt är intresserade är Championship-klubben Watford och Serie A-klubbarna Parma och Atalanta.

Atalanta har gjort storsuccé i Serie A under Gian Piero Gasperinis ledning de senaste åren. I fjol kom man trea i Serie A och gjorde 98 mål, samtidigt som man även kvalificerade sig för Champions League-semifinal – som man förlorade på övertid mot PSG.

Annons

Enligt FotbollDirekt har Atalanta inte bara följt Haksabanovic i Norrköping, utan även under 21-åringens landskamper med Montenegro.

De uppger även att Haksabanovic ska ha tackat nej till flera klubbar under sommarfönstret, som stängde 5 oktober, i mån om att slutföra den svenska säsongen med Norrköping.

Publicerad 2020-10-15 12:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto