Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: City förbereder bud på Messi i januari

5v

Det var sommarens stora transfercirkus.

Lionel Messi begärde att få lämna Barcelona i somras med anledning av en klausul om att han får lämna gratis varje sommar. Men därefter gav La Liga besked om att den klausulen inte gäller.

Anledningen var att Messi, enligt avtalet, var tvungen att ge Barcelona besked om att han ville lämna före den 10 juni, då säsongen vanligtvis är slut innan dess, men Messi hoppades samtidigt på att kunna utnyttja klausulen ändå, då förra säsongen blev förlängd med anledning av coronavirusets utbrott. 

– Jag tänkte och trodde att jag var fri att lämna. Presidenten har alltid sagt att jag efter varje säsong får bestämma om jag vill stanna eller inte. Nu håller de fast vid att jag inte sa det före den 10 juni. Nu kommer jag att fortsätta i klubben eftersom att presidenten sagt till mig att det enda sättet för mig att lämna var om utköpsklausulen på drygt 7,2 miljarder kronor skulle betalas, och det är omöjligt, sa Messi när han bestämde sig för att stanna kvar i klubben.

Den klubb som Messi främst ryktades till var Manchester City – och Premier League-klubben har inte gett upp hoppet när det kommer till att få över Barcelona-stjärnan till de brittiska öarna.

ANNONS

Nu uppger nämligen Daily Star att City förbereder ett bud på 15 miljoner pund, omkring 170 miljoner kronor, på Messi i januari. Argentinaren förväntas lämna Barcelona gratis till sommaren då hans avtal löper ut och nu hoppas City på att köpa loss 33-åringen i januari innan argentinaren är fri att förhandla med andra klubbar.

Publicerad 2020-10-18 kl 08:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto