Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: PSG och Manchester United jagar Christian Eriksen

Sillybloggen

Mittfältaren Christian Eriksen, 28, lämnade England och Tottenham för en övergång till italienska Inter. En flytt som mittfältaren var redo för då han sökte nya utmaningar i sin karriär – något som 27-åringen var öppen med efter förlusten mot Liverpool i Champions League-finalen 2019.

Någon succé i Inter har det dock inte blivit. Italienska medier pekar på att den danska landslagsstjärnan inte har levt upp till förväntningarna och att han nu kan vara på väg att lämna klubben.

Nu uppger sajten Todofichajes att Eriksens agent ska vara i kontakt med franska storklubben Paris Saint-Germain för en eventuell övergång. Sajten uppger även att Manchester United ska vara med i dragkampen.

Todofichajes skriver att om en försäljning ska ske så vill Inter har tillbaka pengarna som klubben betalade när de värvade Eriksen – alltså 20 miljoner euro. Cirka 207 miljoner kronor.

Eriksen har gjort ett mål och två assist på 20 seriematcher i Serie A. Christian Eriksens kontrakt med Inter stäcker sig till sommaren 2024.

Annons
Publicerad 2020-10-20 12:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto