Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Klubbikonen återvänder till Manchester United

Sillybloggen

36-årige Darren Fletcher spelade 342 matcher för Manchester United mellan 2000 och 2015, och anses av många supportrar vara en riktig klubbikon. Skotten lämnade United för West Bromwich Albion 2015, och tog sedan steget vidare till Stoke – men nu har han återvänt till United.

Fletcher ska hjälpa till som tränare i U16-laget. Detta eftersom han är mitt uppe i sin tränarutbildning. Han har varken spelat eller tränat sedan förra året.

– Jag behövde en liten paus från det (fotbollen). Jag tycker att övergången från att spela till andra sidan har varit svår. Allt ditt fokus är på att vara spelare, dag in och dag ut, och du saknar att vara spelare. Jag tror att jag behövde den perioden för att gå stiga lite åt sidan och tog mig tid för att komma iväg och acceptera att jag inte var en spelare längre, gick vidare till min tränarlicens, och det här är de tidiga stadierna av att göra det, säger han till hemsidan och fortsätter:

ANNONS

– Jag jobbar bara på att få min tränarlicens och har blivit inbjuden tillbaka till klubben. Jag har lite ledig tid på kvällarna och jag tänkte att det inte finns något bättre än att göra något i United och ge lite tillbaka, arbeta i akademin.

Publicerad 2020-10-23 09:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto