Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Efter van Dijks skada - här är mittbackarna Liverpool uppges kolla på inför januari

Sillybloggen

I förra veckans Merseyside-derby mellan Liverpool och Everton klev Liverpools mittbacksstjärna Virgil van Dijk av efter knappt tio minuter spelade. Dråpslaget för Liverpool blev dock mycket värre när det dagarna efter stod klart att van Dijk skadat korsbandet och kan missa resterande delen av säsongen.

Nu, letar Liverpool efter alternativ. Enligt Liverpool-journalisten James Pearce på The Athletic har klubben nu gjort en lista på potentiella mittbackar att värva i januari, och det finns en hel del stjärnspäckade namn på listan.

Listan utgörs av Leizpigs franske landslagback Dayot Upamecano, Brightons Ben White, Schalkes turkiske landslagsback Ozan Kabak och Wolves engelske landslagsback, tillika förre detta Liverpool akademiprodukten, Connor Coady.

För tillfället har Liverpool två mittbackar, Joe Gomez och Joel Matip, samt akademispelarna Rhys Williams, Nathaniel Phillips, Billy Koumetio och den defensiva mittfältaren Fabinho som gjort ett bra jobb när han vikarierat på mittbackspositionen.

ANNONS
Publicerad 2020-10-24 15:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto