Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sturridge klubblös - tidigare lagkamraten: "Folk har glömt bort hur bra han är"

Sillybloggen

I augusti 2019 lämnade Daniel Sturridge Liverpool för turkiska Trabzonspor. Dock lämnade Strurridge turkarna redan i våras då han blev avstängd från all fotboll under fyra månaders tid efter att ha brutit mot FA:s bettingregler.

Trots att det sedan en tid tillbaka är fritt fram för den numera 31-årige anfallaren att hitta en ny klubb är han fortfarande klubblös. Det anser 31-åringens tidigare lagkamrat i Manchester City, Micah Richards, är märkligt.

– När han väl spelar fotboll igen kan det vara med ett annat lag utomlands, men jag kan inte låta bli att tänka att det finns flera klubbar i Premier League som skulle missa något om de inte värvar honom, säger Richards till BBC Sport.

– Jag tänker bland annat på Manchester City, det vore bra att ha honom där när Sergio Agüero och Gabriel Jesus är skadade. Även om han (Sturridge) inte skulle vara helt i form hade han ändå gjort mål. Just nu känns det som att folk har glömt bort hur bra han är, men Daniel har tid att fortfarande visa alla vad han går för.

Annons

Sturridge tillhörde City mellan 2003 och 2009.

Publicerad 2020-10-27 07:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto