Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Liverpool förbereder bud på Koulibaly

3v

Napolis försvarare Kalidou Koulibaly, 29, har varit ett hett transferrykte den senaste tiden. 29-åringen har kopplats ihop med både Liverpool och Manchester United under en längre tid men ännu står han kvar med båda fötterna i Neapel.

Nu uppger BBC att Liverpool fortfarande ska se intresse i försvararen, framför allt efter skadorna som laget har drabbats av på försvarslinjen. Enligt kanalen ska Premier Leauge-klubben förbereda ett bud på 29-åringen för att värva honom i januari.

Frågar man Koulibaly själv dock så vet han hur han känner.

– Jag älskar Neapel och Neapel älskar mig, det är det viktigaste. Jag ser alltid fram emot nästa match och jag har fortfarande tre år kvar på mitt kontrakt. Jag känner mig lugn, jag vet att det finns andra klubbar som jagar mig men jag är fortfarande här. Jag känner att jag vill ge något tillbaka till dem (till Napoli) och sedan får jag se vad som hänger, säger Koulibaly enligt Goal.com.

Kalidou Koulibalys kontrakt med Napoli går ut sommaren 2023.

ANNONS
Publicerad 2020-10-30 kl 07:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto