Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bayern-bas bekräftar - Alaba kan lämna: "Finns inget erbjudande"

Sillybloggen

Bayern München-backen David Alaba, 28, har under en längre tid rapporterats förhandla med den tyska klubbens ledning om ett nytt avtal, då 28-åringens nuvarande kontrakt sträcker sig fram till sommaren 2021. Men nu förhandlar inte parterna längre.

Bayern Münchens president Herbert Hainer bekräftar just det.

– Vi har beslutat oss för att dra tillbaka erbjudandet. Det betyder att det inte längre finns något erbjudande, säger presidenten till BR24 Sport.

Enligt Hainer ville Bayern ha svar innan oktobers slut men Alabas representanter rapporteras fortsatt avvisa det senaste erbjudandet. Sport1 uppger samtidigt att Alabas representanter är förvånade över Hainers utspel, då de inte uppges ha blivit informerade om det. Tv-kanalen rapporterar också att att Alaba, som vill ha en likvärdig lön som de bäst betalda i klubben, nu troligen lämnar efter tolv år i Bayern. Antingen säljer Bayern backen i januari eller lämnar spelaren gratis nästa sommar.

Annons

Alaba har bland annat varit med och lett Bayern till nio tyska ligatitlar och två Champions League-titlar. Den här säsongen är han noterad för en assist på åtta matcher med Bayern München.

Publicerad 2020-11-02 08:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto