Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Aké: "Jag hoppas att Guardiola förlänger"

4v

Manchester Citys tränare Pep Guardiolas kontrakt med klubben går ut till sommaren och det är ännu oklart om 49-åringen kommer att förlänga. Guardiola har varit tydlig med att han trivs i Manchesterklubben och när Barcelonas presidentkandidat Victor Font nyligen berättade om sina planer att ta Guardiola tillbaka till den spanska giganten slog 49-åringen att han ödmjukt tackar nej.

Nu sätter Manchester Citys försvarare Nathan Aké ord på sina tankar om Guardiola.

– Jag tycker att Guardiola har varit så viktig för den här klubben. Det är också en av anledningarna till att jag anslöt, så det vore bra om han förlängde. Det är självklart upp till honom. Vi fokuserar på den här säsongen och han försöker vinna titlar, säger Aké enligt Goal.com och fortsätter:

ANNONS

– Jag har sett hur han arbetar med spelarna, hur han arbetar med mig. Han visar mig saker jag kan förbättra. Jag känner att jag lär mig. En av anledningarna till att jag kom hit var för att arbeta under honom och jag ser att jag redan har förbättrats. Förhoppningsvis blir jag ännu bättre.

Publicerad 2020-11-03 kl 16:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto