Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Arteta bekräftar - mittbacken kan lånas ut: "Vi försökte"

4v

Mittbacken och 19-årige William Saliba kom tillbaka till Arsenal i januari efter en lånesejour i franska Etienne. Saliba har inte hållit igång med Arsenals B-lag denna säsong och har ännu inte fått chansen i A-laget. Tidigare kom uppgifter som pekade på att 19-åringen är allt annat än nöjd och på frågan om Saliba kan lånas ut i januari svarar Arteta.

– Ja. Vi försökte hitta rätt klubb de sista dagarna av transferfönstret (i somras) och vi gjorde det men vi kunde inte få igenom en affär. Vi kommer att titta på hans situation de närmaste veckorna och sätta oss ner ner och se vad som är bäst för honom. Men det kommer att hänga på honom och andra spelares situationer, säger Arteta enligt Goal.com.

ANNONS
Publicerad 2020-11-04 kl 18:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto