Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Efter Anderssons knäproblem - Köln uppges vara ute efter Bayern-anfallare

Sillybloggen

Sveriges landslagsanfallare Sebastian Andersson, 29, lämnade i somras Union Berlin för spel i ligakonkurrenten Köln och är så här långt noterad för två mål och en assist på sju framträdanden i Bundesliga. Andersson har spelat från start i samtliga ligamatcher, men har också dragits med knäproblem under inledningen av säsongen och blev inte uttagen i Janne Anderssons landslagstrupp till den här november-samlingen.

Tidigare i veckan uppgav tyska tidningen Kölnische Rundschau att Andersson har genomgått ett mindre ingrepp för sitt knäproblem, men att han inte förväntas bli borta länge. Express skrev att planen är att svensken ska vara redo för spel mot Union Berlin den 22 november på hemmaplan.

Nu uppger dock tyska tidningen Bild att Köln ser sig om efter en ny anfallare med anledning av svenskens knäproblem. Enligt tidningen kan det vara aktuellt för den tyska klubben att plocka in talangfulle Bayern-anfallaren Joshua Zirkzee, 19, på lån. Zirkzee är den här säsongen noterad för tre framträdanden i Bundesliga.

Annons

Köln är placerat på 16:e-plats i den tyska högstaligan.

Publicerad 2020-11-12 08:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto