Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"Sheriffen" aktuell som tränare för division 2-klubb

Sillybloggen

Johan Persson, 36, kan lämna Östers IF i vinter. Mittfältaren, som inte varit given i superettan i år, har kontrakt med Växjö-klubben fram till sommaren 2021 men nu skriver Norra Skåne att han är aktuell för att bli tränare i IFK Hässleholm.

Skåningen återvänder i sådana fall till division 2-klubben, efter 15 år i allsvenskan, superettan och Danmark. Parterna ska ha träffats för ett möte.

– Honom vill vi ha med oss. Om han väljer att trappa ner sin spelarkarriär eller vill ha en annan roll är upp till honom, säger IFK Hässleholms ordförande Henrik Jönsson till Norra Skåne.

– Jag vet inte exakt vad hans plan är men Johan är en person som vi skulle vilja knyta till oss, oavsett om han spelar eller har en annan roll i föreningen. Fotbollskompetensen som finns i vårt närområde är superintressant för oss att ta vara på. Det är den tiden på året när många samtal förs.

Annons

Persson har tidigare spelat för klubbar som Hammarby och Helsingborg.

Publicerad 2020-11-12 10:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto