Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Barcelona angeläget om att värva Manchester United-talang i vinter

2v

Barcelona rapporteras vilja värva Manchester Uniteds spanske talang Arnau Puigmal, 19, som beskrivs som en av den engelska storklubbens största talanger. Puigmal anslöt sommaren 2017 till Uniteds akademi från Espanyols motsvarighet och har i år spelat med Uniteds U23-lag, samtidigt som han har avtal med klubben till nästa sommar.

Enligt spanska tidningen Sport vill Barcelona dock locka hem talangen till dennes hemland före kontraktets slut. Barcelona rapporteras också ha försökt att värva Puigmal för tre år sedan, men då valde i stället 19-åringen att gå till United.

Puigmal kan både spela som mittfältare och högerback. Han rapporteras även ha imponerat i Uniteds U23-lag och sägs därmed nu vara redo för nästa steg i karriären. Barcelona uppges även känna sig övertygat om att klubben kan ro värvningen i hamn i januari.

ANNONS
Publicerad 2020-11-12 kl 09:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto