Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Mjällby jagar serbisk guldtränare som ersättare till Lantz

1v

Under torsdagen blev det officiellt att Mjällby-tränaren Marcus Lantz lämnar klubben efter bara ett år på posten. Enligt Mjällby är anledningen till varför man går skilja vägar att man inte ser Lantz arbetssätt som optimalt för att organisationen ska kunna ta nästa steg.

Därför börjar jakten på en ersättare – och enligt FotbollDirekt är det Mjällbys tidigare chefstränare Milos Milojevic som är högst upp på listan över kandidater. Sajten skriver att Milojevic, som numera är assisterande tränare i den serbiska storklubben Röda Stjärnan, har kontaktats och sagt att han behöver betänketid.

Milojevic lämnade Mjällby i fjol, efter att tagit upp dem i allsvenskan, på grund av ekonomiska skäl och blev sedan assisterande tränare åt den legendariske serben Dejan Stankovic i Röda Stjärnan. Under Milojevic första säsong i klubben vann han, Stankovic och Röda Stjärnan den serbiska ligan överlägset. I år är man återigen överlägsen etta då man leder ligan med åtta poäng efter 14 omgångar.

Men enligt Kvällsposten är Christian Järdler, Mjällbys assisterande tränare, en het kandidat som Lantz ersättare. Järdler var med i diskussionerna om huvudtränarjobbet inför säsongen 2020, innan Lantz fick jobbet.

ANNONS
Publicerad 2020-11-12 kl 14:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto