Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Efter skadorna - här är Liverpools stora transfermål

1v

Liverpool har just nu en pågående kris i klubbens mittbacksstall. Virgil van Dijk ser ut att missa hela den här säsongen, medan Joe Gomez blir borta större delen av säsongen. I och med det verkar nu den engelska storklubben vara ute efter en eller flera förstärkningar. Liverpool kopplades nyligen ihop med en värvning av David Alaba från Bayern München, och nu kommer nya uppgifter om hur Liverpool kan tänkas ersätta de skadade mittbackarna.

The Athletic uppger att Liverpools stora transfermål nu är att få in RB Leipzigs franske mittback Dayot Upamecano i januari. Liverpool har även tidigare kopplats ihop med 22-åringen, och nu kan det vara läge för klubben att slå till i skadekrisen.

Uppgifterna gör även gällande att Liverpool egentligen planerade att ta in Upamecano till nästa säsong, då fransmannen just nu har avtal med RB Leipzig till sommaren 2023, samtidigt som det finns en klausul i hans avtal som gör att han kan lämna nästa sommar för 38 miljoner pund, drygt 431 miljoner kronor. Upamecano anslöt vintern 2017 till Leipzig från Red Bull Salzburg. Den här säsongen är han noterad för tio framträdanden, samtidigt som han även har gjort ett mål på tre A-landskamper med Frankrikes landslag.

ANNONS

Utöver Upamecano, så finns lite längre ner på tränaren Jürgen Klopps önskelista ett par andra namn. Det är Brighton & Hove Albions Ben White, Schalke 04:s Ozan Kabak och Torinos Bremer.

Just nu har Liverpool “bara” mittbackarna Joel Matip, Nathaniel Phillips och Rhys Williams tillgängliga för spel. Matip är dessutom på väg tillbaka efter en skada, medan Fabinho, som vikarierat som mittback i skadekrisen, också är på väg tillbaka efter skadebekymmer. Därmed är situationen allvarlig inför resten av säsongen.

Liverpool är just nu placerat på tredjeplats i Premier League.

Publicerad 2020-11-13 kl 10:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto