Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Real ger Barça sällskap i jakten på City-back - potentiell Ramos-ersättare

2v

Manchester City-backen Eric Garcia flyttade 2017 till Citys U18-lag från Barcelona-akademin La Masia. Därefter har han klättrar upp genom ungdomslagen innan han de senaste två säsongerna varit en del av Pep Guardiolas A-lag.

Men nu vill den 19-årige backen hem till Spanien igen. Garcia sitter på ett kontrakt som går ut efter säsongen och han har redan nu meddelat att han inte kommer att skriva på någon förlängning med City.

Barcelona var redan i somras ute efter att värva hem Garcia, men lyckades inte komma överens med City om en övergång. Dock förväntas klubben försöka igen i januari – men då kan man få sällskap av den bittra rivalen Real Madrid.

ANNONS

Under lördagen skriver den spanska tidningen Diario Sport att Real Madrid nu också är intresserade av Garcia. Klubben ser honom som en potentiell ersättare till Sergio Ramos, om Ramos skulle välja att inte skriva på nytt kontrakt innan hans kontrakt går ut i sommar. 34-åringen har hittills inte kommit överens med klubben om en förlängning, då han och ledningen är långt ifrån vad gäller längd på kontraktet och lönefrågan.

Även Villarreals Pau Torres sägs enligt Diario Sport var en alternativ för Real Madrid.

Publicerad 2020-11-14 kl 16:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto