Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Brittisk media: Här är spelarna Liverpool kan köpa och sälja i januari

2v

Liverpool kan gå ett aktivt vintertransferfönster till mötes, då viktiga mittbackarna Virgil van Dijk och Joe Gomez är skadade. Van Dijk riskerar att missa hela säsongen, medan Gomez först lär vara redo för spel i slutet av säsongen igen. Liverpool har därmed kopplats ihop med värvningar av bland annat RB Leipzigs Dayot Upamecano och Bayern Münchens David Alaba för att lösa skadekrisen i backlinjen i januari.

Nu listar även engelska tidningen Daily Mirror tre backar, som Liverpool kan tänkas försöka värva i vinter. Daily Mirror har med just Leipzigs Upamecano på listan, men även Schalke 04:s back Ozan Kabak och Brighton & Hove Albions back Ben White.

ANNONS

Samtidigt skriver tidningen att Liverpool kan göra sig av med anfallaren Divock Origi med anledning av att Diogo Jota tagit belgarens roll i laget. Vidare skriver även tidningen att mittfältaren Xherdan Shaqiri kan lämna med anledning av knapp speltid senaste tiden.

Publicerad 2020-11-15 kl 10:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto