Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Barcelona vill plocka in ny mittback

1v

Barcelona uppges vara ute efter att värva en ny mittback. Spanska tidningen Sport rapporterar nu att chefstränaren Ronald Koeman vill ha ett till alternativ till mittbackarna Gerard Pique, Clément Lenglet och Ronald Araujo. Sport skriver även att Barcelona hade klarat sig en vanlig säsong med tre mittbackar, men att den här säsongens tajta spelschema gör att klubben nu vill ha in en till mittback för att kunna rotera under den här säsongen.

Barcelona har tidigare kopplats ihop med en värvning av Manchester Citys spanske back Eric Garcia, men enligt Sport letar Barcelona nu efter en billig lösning i januari som eventuellt kan komma in på lån eller för en billig peng.

Då är Chelseas Antonio Rüdiger och Arsenals Shkodran Mustafi, enligt uppgifterna, aktuella. Sport skriver även att Barcelona har tittat på Liverpools Joel Matip, men att det inte är troligt med en värvning i det fallet. Liverpool har nämligen just nu en skadekris i backlinjen.

Barcelona ställs på lördag mot Atlético Madrid borta i La Liga och har just nu elva poäng efter sju spelade matcher i den spanska högstaligan. Sedan tidigare tillhör även franske mittbacken Samuel Umtiti fortsatt Barcelona, men han är skadad och har inte fått speltid under Koemans ledning-.

ANNONS
Publicerad 2020-11-15 kl 11:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto