Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Manchester City jobbar på plan för att övertyga Messi

2v

Barcelonas superstjärna Lionel Messi, 33, ville i somras lämna, men blev i slutändan kvar i den spanska storklubben och är den här säsongen noterad för sex mål och fyra assist på tio matcher. Nästa sommar går 33-åringens avtal ut och då kan han därmed lämna gratis.

Nu skriver spanska tidningen Mundo Deportivo att Messi fortsatt är osäker på om han vill skriva på ett nytt avtal med Barcelona. Han vill i stället vänta och se vem som tar över som ny president efter Josep Maria Bartomeu, samtidigt som han vill ta del av hur klubbens nya projekt ser ut.

ANNONS

Samtidigt jobbar nu även Manchester City, enligt tidningen, på en plan för att övertyga Messi om att komma till den engelska klubben nästa sommar. Uppgifterna gör gällande att City först vill erbjuda Messi spel i Premier League och sedan låta honom gå till New York City för spel i MLS. Mundo Deportivo skriver även att Messi troligen lockas av att spela i MLS i framtiden.

I Manchester City är sedan tidigare Josep Guardiola chefstränare. Han basade som bekant även över Messi i Barcelona mellan 2008 och 2012. Guardiola tog under 2016 över City och närmar sig, enligt The Telegraph, ett nytt kontrakt med klubben. Tränarens nuvarande avtal är till nästa sommar.

Publicerad 2020-11-15 kl 10:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto